
Malzemeler:
50 gr. tereyağı
Limon
50 gr. yer fıstığı
4 parça somon fileto (1 adet 150 gr.)
Yapılışı:
Tereyağını tavada eritin ve hafifçe rengi dönene kadar kısık ateşte tutun. Fıstıkları kabaca robotta çekin. Limon suyunu sıkın. Limon suyu ve fıstıkları tavaya ekleyip 1 dk. kadar pişirin. Teker teker somon filetoları ekleyip her yüzünü ikişer dakika pişirin. Buharda pişmiş sebze ile servis yapabilirsiniz.
50 gr. tereyağı
Limon
50 gr. yer fıstığı
4 parça somon fileto (1 adet 150 gr.)
Yapılışı:
Tereyağını tavada eritin ve hafifçe rengi dönene kadar kısık ateşte tutun. Fıstıkları kabaca robotta çekin. Limon suyunu sıkın. Limon suyu ve fıstıkları tavaya ekleyip 1 dk. kadar pişirin. Teker teker somon filetoları ekleyip her yüzünü ikişer dakika pişirin. Buharda pişmiş sebze ile servis yapabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder