
Malzemeler:
140 gr dana bonfile
15 gr hardal
25 gr zeytin yağı
5 gr worcestershire sos
5 gr soya sos
5 gr çekilmiş tane karabiber
5 gr deniz tuzu
30 gr parmesan
Yarım bağ roka, maydonoz, loloroso
140 gr dana bonfile
15 gr hardal
25 gr zeytin yağı
5 gr worcestershire sos
5 gr soya sos
5 gr çekilmiş tane karabiber
5 gr deniz tuzu
30 gr parmesan
Yarım bağ roka, maydonoz, loloroso
5-6 adet chery domates
Yapılışı:
Öncelikle lifsiz ve düzgün bir bonfileyi hardal, worcestershire sos,çekilmiş karabiber,az zeytin yağı ile birsos yaparak ovunuz ve ince doğranmış roka ve maydonozu etrafına pane yaparmış gibi bulayınız streç folyoya sararak buzlukta veya şoka atarak dondurunuz daha sonra makinada ince şekilde kesilerek servis tabağına dizilir üstüne çekilmiş karabiber, az zeytinyağı ve rendelenmiş parmesan konarak orta kısmına roka yaprakları ve yeşillikler konarak süslenerek servis yapılır.
Bu tarif Aziz Yanardağ'ın Mutfağı adlı bolgtan alınmıştır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder