

Malzemeler:
300 gr. çilek
100 gr. beyaz çikolata

100 gr. sütlü çikolata
10 gr. tereyağı
Yapılışı:
Çilekleri saplarını koparmadan yıkayın ve süzülmeye bırakın. Her iki çikolatayı da ayrı ayrı benmari usulü eritin. Tereyağını çikolatalara paylaştırıp tahta kaşıkla karıştırın. Çilekkeri yarılarına kadar çikolataya batırın yağlı kağıt üstünde soğumaya bırakın. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın. İsterseniz çilekleri iki çikolataya da batırarak, kaşık yardımıyla ip gibi akıtarak, küçük şekerlemeler yapışrırarak veya ince uçlu resim fırçasını çikolataya batırıp farklı şekillerde süslenerekte servis yapabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder