Malzemeler:
1 büyük yeşil elma
1 yemek kaşığı margarin
1 yemek kaşığı esmer şeker
Krema, yoğurt
Nane yaprağı
Yapılışı:
Bir büyük yeşil elmayı soyup küp küp doğrayın.Doğradığınız elmaların yarısını bir tencerede 1 yemek kaşığı margarin ve esmer şeker ile püre haline gelen dek pişirin. Pişen elmayı dondurma kupuna koyun. Üzerine isteğe bağlı olarak çok az şekerle çırpılmış krema onun üzerine pütürsüz olana kadar çırpılmış yoğurt koyun. Kalan elmaları tereyağında az şekerle birlikte kavurup yoğurdun üstüne koyun. Nane yaprağıyla süsleyerek servis yapın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder